In-company webinar koude acquisitie

Heb je een grote organisatie waar veel drukbezette salesmensen werken en hebben die een ‘uitdaging’ als het gaat om het werven van nieuwe klanten? Zou je deze mensen willen trainen op het gebied van acquisitie, hoe ze de telefoon kunnen hanteren om afspraken te maken met (B2B) prospects? Wil jij dat ze vanachter hun eigen bureau, vanuit de tuin of gewoon thuis in hun eigen kantoortje én op het door hun gewenste tijdstip leren hoe je nieuwe klanten kunt werven? Wil je dit doen tegen een tarief dat vele malen lager ligt dan van een LIVE-training op locatie? Dan is een in-company Webinar koude acquisitie voor jouw team bedoeld…

In een reeks van circa 5 à 6 Webinars van elk een uur, die LIVE uitgezonden worden, draag ik mijn kennis van de afgelopen meer dan 35 jaar met dit weerbarstige onderwerp, aan ze over.

Dit is wat je (onder andere) concreet leert tijdens deze Webinar-serie, aan de hand van de koude acquisitie RATRACE:

  • Welke voorbereidingen moet je treffen voor je gaat bellen?
  • Hoe bouw je een gesprek op (gespreksstructuur)?
  • Wat zijn goede tijden en dagen om te bellen?
  • Hoe krijg je de ‘klik’ aan de telefoon?
  • Hoe voorkom ik uitstelgedrag bij mezelf?
  • Wat zijn goede reacties als ik tegenwerpingen krijg?

Oefeningen en huiswerk

Tijdens de webinar-serie komen er diverse oefeningen langs. Omdat het een ‘in-company’ webinar betreft, zijn deze aangepast aan de problematiek van jullie eigen organisatie.

Tevens krijgen deelnemers regelmatig een huiswerkopdracht mee.

Timing

Het Webinar bestaat in principe uit 5 à 6 achtereenvolgende, delen van telkens 1 uur (uiteraard kan het aantal afleveringen aangepast worden per organisatie). Tijdens elke ‘aflevering’ komt een deel van bovenstaande onderwerpen langs.

Een webinar-serie kan (in overleg) starten en eindigen wanneer het jullie organisatie het beste uitkomt; zowel wat betreft de dagen waarop, de uitzendtijden, periode ertussen etc.

Intakes

Om ervoor te zorgen dat het webinar aansluit bij de verwachtingen en de belevingswereld van de deelnemers, worden er telefonische intakes gehouden met de opdrachtgever en met een aantal deelnemers.

Vragen/interactie

Tijdens de afleveringen kunnen de salesmensen via de chat-functie vragen stellen, die meestal direct beantwoord zullen worden. In enkele gevallen zullen vragen doorgeschoven naar een andere uitzending of zullen ze na de uitzending schriftelijk worden beantwoord.

Herhalingen/terugkijken

Omdat er altijd behoefte is bij deelnemers aan het terugkijken van een live-uitzending, bijvoorbeeld vanwege ziekte of anderszins, kan elke aflevering gedurende een bepaalde periode terug gekeken worden. Men kan dan op een eigen gekozen tijdstip de uitzending (opnieuw) bekijken.

Techniek en voertalen

Voor deelname aan deze Webinar-serie hebben deelnemers alleen een PC/laptop nodig. Nadere instructies over de uitzendingen volgen vanzelf. Simpeler kunnen we het niet maken… Het webinar-platform dat gebruikt wordt is WebinarGeek, een Nederlands product.

De webinars kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels of Duits gegeven worden.

Registratie, betaling en facturen

Door middel van een registratieformulier schrijven deelnemers zich in.  Deelname aan het webinar kan op verschillende manier betaald worden: individueel, collectief of bijv. per vestiging.

GRATIS boek

Deelnemers aan een (Nederlandstalige) Webinar-serie ontvangen een paperback-versie van mijn bestseller ‘Koud Bellen: Brrr…‘ in de bus.

Opties

1. Script beoordeling

Tijdens het webinar gemaakte scripts kunnen schriftelijk beoordeeld worden door ondergetekende. Dit zorgt een betere borging van het geleerde.

2. Live-gesprekken beoordelen

Als de deelnemers in de praktijk live gaan bellen, gebruik makend van het geleerde in het webinar, lopen ze tegen praktische uitdagingen aan. Daarom kunnen deelnemers zelf opgenomen gesprekken opsturen ter schriftelijke evaluatie. Dit zorgt voor nog verdere borging.

Meer info?

Spreekt een webinar-serie over deze onderwerpen je aan, neem dan contact op met ondergetekende, voor een op maat gemaakte offerte.

Victor@acquiro.nl of 040-2028039

Zoeken