Live webinar “LinkedIn als omzetmachine”

 

LinkedIn is voor de meeste salesmensen een zakelijke ‘must’. Uiteraard heb je een account en tuurlijk heb je daar de nodige zakelijke contacten gemaakt. Maar… mijn ervaring is dat het gebruik van LinkedIn voor veel salesmensen vergelijkbaar is met het gebruik van de ouderwetse Rolodex; een kaartenbak uit lang-vervlogen tijden. Je slaat er gegevens in op en als je iemand nodig hebt, kijk je er even in. Je maakt af en toe een nieuwe connectie en daar houdt het vaak mee op. Herkenbaar voor je?

Wil jij daarom ook weten:

  • Hoe je je profiel optimaliseert om vaker gevonden te worden?
  • Hoe jij in beeld komt en blijft bij potentiele nieuwe klanten?
  • Hoe je gericht naar prospects zoekt in de zoekmachine?
  • Wat de beste manier is om prospects te benaderen via LinkedIn?

Dan is dit je kans…

In een LIVE webinar van 1,5 uur, krijg je antwoorden op al deze vragen (en meer). Ik zal je live laten zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van LinkedIn als salestool.

Datum

Dit webinar wordt live uitgezonden op donderdag 17 december van 16.00- 17.30 u. 

VRAGEN/INTERACTIE

Tijdens dit webinar kun je alle vragen die je hebt over LinkedIn direct aan me stellen. We zullen ook zoveel mogelijk interactie zien te verkrijgen tijdens het webinar, zodat je er vol energie uitgaat.

TECHNIEK

Voor dit webinar heb jij als deelnemer niets anders nodig dan een browser op een PC of laptop. Ikzelf maak ervoor gebruik van MS-Teams; daar kun jij ook eenvoudig gratis zelf gebruik van maken als je de link van mij ontvangen hebt.

Simpeler kunnen we het niet maken…

REGISTRATIE, BETALING EN FACTUREN

Door middel van het registratieformulier op een andere pagina van deze website, schrijf je je in. Voor de betaling ervan krijg je separaat een factuur toegestuurd. Na betaling ervan krijg je de link naar het webinar toegestuurd.

PDF van webinar

Als deelnemer krijg je de slides van het webinar in PDF-vorm alsmede een samenvatting van de belangrijkste besproken onderwerpen.

DEELNAMEKOSTEN

Deelname aan het 1,5 uur durende webinar kost slechts  49,- (excl. 21% BTW).

Zoeken