LinkedIn training (web-based)

 

LinkedIn is voor de meeste salesmensen een zakelijke ‘must’. Uiteraard heb je een account en tuurlijk heb je daar de nodige zakelijke contacten gemaakt. Maar… mijn ervaring is dat het gebruik van LinkedIn voor veel salesmensen vergelijkbaar is met het gebruik van de ouderwetse Rolodex. Je slaat er gegevens in op en als je iemand nodig hebt, kijk je er even in. Je maakt af en toe een nieuwe connectie en daar houdt het vaak mee op. Herkenbaar voor je?

Wil jij daarom ook weten:

 • Welke commerciële mogelijkheden LinkedIn jou te bieden heeft?
 • Hoe jij vaker en beter gevonden kan worden door prospects?
 • Hoe jij in beeld komt en blijft bij potentiele nieuwe klanten?
 • Hoe jij zelf actief op zoek kunt naar prospects en
 • Hoe je die vervolgens benadert?

Dan is dit je kans…

In een serie van twee online LIVE trainingen van telkens één uur, krijg je antwoorden op al deze vragen (en meer). Ik zal je live laten zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van LinkedIn als salestool.

Dit zijn de data:

 • Dinsdag 27 November 16.00-17.00 u.
 • Dinsdag   4 December 16.00-17.00 u.

In deze twee LIVE trainingen draag ik jou mijn kennis en ervaring met LinkedIn over, die ik heb opgedaan sinds ik 14 jaar geleden een LinkedIn-account opende. Inmiddels heb ik bijna 5000 1e lijns connecties op LinkedIn en ik zal je ook laten horen en zien waarom dat voor mij relevant en interessant is.

Dit is wat je (onder andere) concreet leert tijdens deze web-based LIVE training:

 • Hoe kun je je profiel optimaliseren om vaker gevonden te worden?
 • Waar en hoe kan je informatie toevoegen en wijzigen in je profiel?
 • Wat zijn goede updates, hoe vaak plaats je iets?
 • Hoe kun je je expertise uitgebreid onder de aandacht brengen van prospects?
 • Hoe kun je gericht naar prospects zoeken in de zoekmachine?
 • Hoe benut je je bestaande contacten om met prospects in contact te komen?
 • Wat is de beste manier om prospects te benaderen via LinkedIn?

VRAGEN/INTERACTIE

Tijdens deze online training kun je alle vragen die je hebt over LinkedIn via een chatfunctie stellen en die zal ik ter plekke of na afloop per mail beantwoorden. De antwoorden zijn voor iedereen beschikbaar.

TECHNIEK

Om deze live training in goede banen te leiden maak ik gebruik van WebinarGeek software. Voor de training heb jij als deelnemer echter niets anders nodig dan een browser op een PC of laptop. Jij hoeft geen software te downloaden o.i.d..

Simpeler kunnen we het niet maken…

REGISTRATIE, BETALING EN FACTUREN

Door middel van het registratieformulier schrijf je je in voor deze LIVE training. Na invulling daarvan word je automatisch doorgeleid naar de betaalmodule. Nadere instructies over de logistiek van de training volgen daarna vanzelf.

Voor je administratie krijg je separaat (kort na betaling) een factuur toegestuurd; hierop staat ook de BTW vermeld.

REPLAY EN PDF VAN PRESENTATIE

Als deelnemer krijg je tot aan een maand na de uitzenddatum de beschikking over een replay-mogelijkheid. Als je dus de live-uitzending niet (geheel) hebt kunnen volgen is dat geen probleem; je kunt hem daarna op je gemak alsnog bekijken.

Tevens ontvangt iedere deelnemer de slides van de presentatie in PDF-vorm alsmede een samenvatting van de belangrijkste besproken onderwerpen.

DEELNAMEKOSTEN

Deelname aan deze online training van 2 x 1 uur kost slechts  79,95 (excl. 21% BTW)

VOORBEHOUD

Acquiro behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen deze training te annuleren; in dat geval zullen alle betalingen door deelnemers volledig worden gerestitueerd. Mocht vanwege overmacht de training verplaatst moeten worden naar een andere datum, dan zal dit tijdig gecommuniceerd worden aan de deelnemers. Acquiro is niet aansprakelijk voor eventuele kosten die dit aan de kant van de deelnemer met zich meebrengt en dit leidt ook niet tot restitutie van betaling.

Zoeken