Cold-Calling Championship

Voor de échte durfals bieden we deze intensieve, modulair opgebouwde training aan. In acht modules en evenzovele dagdelen (uitgesmeerd over twee à drie maanden) leren deelnemers alle fijne kneepjes van het koud acquireren. Via talloze voorbeelden en praktische oefeningen werken we samen toe naar het ultieme doel: live bellen met mogelijke nieuwe klanten, uiteraard gevolgd door een positief-kritische evaluatie. Ook kunnen deelnemers desgewenst hun eerder opgenomen gesprekken offline laten beluisteren, uiteraard met als doel om daar gerichte feedback op te krijgen.

In totaal bestaat het Cold-Calling Championship zoals gezegd uit acht modules:

  • In de modules 1 en 2 maken de deelnemers uitgebreid kennis met RATRACE, oftewel de zeven ingrediënten voor succesvolle koude acquisitie.
  • In de modules 3 tot en met 7 gaan deelnemers zélf aan de slag: via oefeningen met rollenspelen, maar ook met het live bellen van prospects. Ook is er aandacht voor het genereren van leads via internet/social media.
  • In module 8 ten slotte blikken we terug op de voorgaande modules en krijgt elke deelnemer individuele verbeterpunten mee.

Waar het effect van een- of tweedaagse training na een tijdje nog wel eens wil wegebben, draait bij dit intensieve trainingstraject alles om borging en duurzame gedragsverandering. Met als resultaat: de structurele inzet van koude acquisitie als effectieve manier om meer business te genereren.

Het Cold-Calling Championship bestaat standaard uit acht dagdelen, maar kan in overleg met u ingekort of juist uitgebreid worden. Desgewenst breiden we het Cold-Calling Championship ook uit met enkele terugkomdagdelen, twee en vier maanden na de eindevaluatie.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een op maat gesneden training voor uw medewerkers? Neem dan gerust contact op.

Zoeken