HET ADVISEREN VAN SOCIALE VERKOOP OP LINKEDIN

Training en presentaties kunnen veel organisaties die op LinkedIn met Social Selling aan de slag willen, een heel eind op weg helpen. Het geeft inzicht in de mogelijkheden, geeft inspiratie en motivatie, neemt drempels weg, beantwoord vragen en twijfels die er leven en helpt om Social Selling te starten of verder uit te rollen in organisaties. Soms kan het echter zo zijn dat een organisatie grootsere plannen heeft en wil zorgen dat Social Selling echt tot het commerciële DNA van de organisatie gaan behoren; dat niet alleen sales er mee bezig is, maar ook (veel) andere afdelingen van de onderneming. In zo’n geval is waarschijnlijk een training of presentatie alleen niet genoeg. Dan is er vaak behoefte aan ondersteuning en advisering over Social Selling on LinkedIn.

Hierin kunnen wij voorzien door een breed palet aan adviesdiensten aan te bieden. Uiteraard wordt in goed overleg met jou als klant gekeken naar wat is de visie die jullie hebben op dit gebied? Wat is de strategie die jullie hanteren en welke plannen zijn er al aanwezig. Wat is als geprobeerd, maar heeft niet tot het gewenste resultaat geleid?

Op het gebied van advies hebben wij de volgende diensten te bieden:

Afhankelijk van de eisen en wensen van de organisatie kan er natuurlijk een combinatie van verschillende typen diensten worden aangeboden of bepaalde diensten worden uitgebreid of ingekort. Wil je meer weten over de verschillende typen dienstverlening, klik dan op de respectievelijke links.

Zoeken