Gouden leads via beursdeelname

(Ook een vorm van koude acquisitie…)

Wie is er aan zet?

Jouw standteam is aan zet.

Waarom?

Elke bezoeker is een kans op succes, maar of die ook werkelijk interessant is weet je pas als je in gesprek gaat. Een standteam dat met plezier en doelgericht aan de slag gaat maakt van passanten bezoekers. En van bezoekers klanten.

Hoe?

De enige manier om er achter te komen of iemand echt interessant is, is door de goede vragen te stellen. Met een goede voorbereiding, concrete doelen en de “slimme” (openings-) vragen paraat weet je zeker dat jouw team op z’n sterkst is.

6 tips voor een actief en succesvol beursteam!

1. Plan een interne kick-off en begin door duidelijk te vertellen waarom jouw bedrijf deelneemt aan de beurs, wat het kost en wat het beoogde resultaat moet zijn om deze investering terug te verdienen.
2. Neem alleen die mensen mee die echt wat toevoegen en die het leuk vinden om op de beurs te staan.
3. Zorg ervoor dat het standteam zich comfortabel voelt, actief is van begin tot eind en de vragen paraat heeft om het gesprek te openen, te hebben en af te sluiten met een concrete afspraak of conclusie.
4. Creëer teamspirit en gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor het maximale resultaat.
5. Zorg goed voor ze!
6. Roep de hulp in van de specialist om jouw team voor te bereiden en succesvol te laten zijn.

Hulp van wie?

Marjolein Jacobs van Eigen-Wijs stand-performance en training is expert in beursdeelname, want ze heeft zelf meer dan 30 jaar beurservaring opgedaan bij de Jaarbeurs en kneedt beursteams tot actieve en doelgerichte teams. Zij maakt hiervoor gebruik van de leermodule van Sales & Pepper. De formule die al meer dan 1300 exposanten in binnen -en buitenland succes heeft gebracht.

De training kenmerkt zich door op humorvolle wijze het team mee te nemen in alle aspecten die bij een beursdeelname belangrijk zijn voor een beter en meetbaar resultaat. Interactief, met veel oefeningen en altijd gericht op meetbaar resultaat.

De mogelijkheden

Je kunt kiezen voor een in-company of openbare training. Bij inschrijving krijg je het boekje “Peppertalk 2.0” met 224 openingsvragen er gratis bij (verkoopwaarde € 12,50).

Meer weten over de mogelijkheden?

Laat je gegevens hier achter en je krijgt het voorstel toegestuurd.

Zoeken