In-company webinar koude acquisitie

Heb je een grote organisatie waar veel drukbezette salesmensen werken en hebben die een ‘uitdaging’ als het gaat om het werven van nieuwe klanten? Zou je deze mensen willen trainen op het gebied van acquisitie, hoe ze de telefoon kunnen hanteren om afspraken te maken met (B2B) prospects? Wil jij dat ze vanachter hun eigen bureau, vanuit de tuin of gewoon thuis in hun eigen kantoortje én op het door hun gewenste tijdstip leren hoe je nieuwe klanten kunt werven? Wil je dit doen tegen een tarief dat vele malen lager ligt dan van een LIVE-training op locatie? Dan is een in-company Webinar koude acquisitie voor jouw team bedoeld…

In een (LIVE uitgezonden) Webinar draag ik mijn kennis van de afgelopen meer dan 35 jaar met dit weerbarstige onderwerp, aan ze over.

Dit is wat je (onder andere) concreet leert tijdens een Webinar, aan de hand van de koude acquisitie RATRACE:

  • Welke voorbereidingen moet je treffen voor je gaat bellen?
  • Hoe bouw je een gesprek op (gespreksstructuur)?
  • Wat zijn goede tijden en dagen om te bellen?
  • Hoe krijg je de ‘klik’ aan de telefoon?
  • Hoe voorkom ik uitstelgedrag bij mezelf?
  • Wat zijn goede reacties als ik tegenwerpingen krijg?

Duur in-company webinar koude acquisitie

Het webinar kan qua lengte verschillende vormen aannemen. Het kan een serie worden van bijv. 5 x 1 uur, verdeeld over een aantal weken. Het kan één webinar van een dagdeel worden (4 uur) of het kan een webinar van 2 dagdelen (8 uur totaal) worden. Alles afhankelijk van de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Oefeningen en huiswerk

Tijdens het webinar komen er diverse oefeningen langs. Omdat het een ‘in-company’ webinar betreft, zijn deze aangepast aan de problematiek van jullie eigen organisatie.

Tevens krijgen deelnemers regelmatig een huiswerkopdracht mee.

Timing

Een webinar-serie kan (in overleg) starten en eindigen wanneer het jullie organisatie het beste uitkomt; zowel wat betreft de dagen waarop, de uitzendtijden, periode ertussen etc.

Vragen/interactie

Tijdens een webinar kunnen de salesmensen live hun vragen stellen. In enkele gevallen zullen vragen doorgeschoven naar een andere uitzending of zullen ze na de uitzending schriftelijk worden beantwoord.

In-company webinar techniek en voertalen

Voor deelname aan een Webinar hebben deelnemers alleen een PC/laptop nodig. Nadere instructies over de uitzendingen volgen vanzelf. Simpeler kunnen we het niet maken… Het webinar-platform dat gebruikt wordt is Microsoft-Teams, of een ander platform indien de klant dat op prijs stelt.

Webinars kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels of Duits gegeven worden.

GRATIS boek

Deelnemers aan een (Nederlandstalige) Webinar-serie ontvangen een PDF-versie van mijn bestseller ‘Koud Bellen: Brrr… of tegen een geringe vergoeding een fysiek exemplaar ervan.

Opties

1. Script beoordeling

Tijdens het webinar gemaakte scripts kunnen schriftelijk beoordeeld worden door ondergetekende. Dit zorgt een betere borging van het geleerde.

2. Live-gesprekken beoordelen

Als de deelnemers in de praktijk live gaan bellen, gebruik makend van het geleerde in het webinar, lopen ze tegen praktische uitdagingen aan. Daarom kunnen deelnemers zelf opgenomen gesprekken opsturen ter schriftelijke evaluatie. Dit zorgt voor nog verdere borging.

Meer info over dit in-company webinar?

Spreekt een webinar over deze onderwerpen je aan, neem dan contact op met ondergetekende, voor een op maat gemaakte offerte.

Victor@acquiro.nl of 040-2028039

Back To Top
Zoeken

Ontdek de Virtuele Acquisitie Assistent

Krijg hier toegang tot je eigen ChatGPT Acquisitie Assistent die je helpt met al je vragen over acquisitie

Vraag de VAA op!