Social Selling on LinkedIn open inschrijving training

 

(Sales)professionals en ZZP’ers die willen leren hoe ze Social Selling on LinkedIn kunnen toepassen , kunnen deelnemen aan één van de open inschrijving trainingen van Acquiro. In 1,5 uur of 6 uur krijg je op theoretisch en praktisch niveau antwoorden op al je vragen.

  De trainingen komen in twee vormen:

  • Live training op locatie
  • Webinar

  Als je behoefte hebt aan kleinere groepen (max 8), meer interactie en persoonlijke begeleiding dan is waarschijnlijk voor jou de live training op locatie het meest geschikt. In een tijdsbestek van 6 uur op 1 dag gaan we aan de slag met het inzetten van LinkedIn voor jouw commerciële acquisitie proces.

  Dagindeling

  De eerste ca. twee uur van deze dag gaan we aan de slag met het optimaliseren van je profiel, zodat je ‘personal brand’ scherp in beeld komt en je vaker gevonden zult worden door de juiste doelgroep(en). Vervolgens richten we ons op lead-generatie met alle ins-en outs zoals in het programma beschreven. Deze open inschrijving trainingen vinden 3 x per jaar plaats.

  Webinar Social Selling on LinkedIn

  Mocht de live training je teveel van het goede zijn en je deze training liever vanachter je eigen laptop volgt, dan is een Webinar voor jou het meest geschikt. In een tijdsbestek van 1,5 uur neem ik je mee in zowel de onderdelen personal-branding als lead-generatie, maar dan de wat minder uitgebreide versie. De groepen zijn meestal ook wat groter dan de live-trainingen, maar maximaal 20 personen. Ondanks dat het een kwart van de tijd is ten opzichte van de live-training, is het nog steeds een complete training waardoor je met Social Selling on LinkedIn aan de slag kunt.

  Hier vind je zowel het programma als de kalender.

  Back To Top
  Zoeken

  Ontdek de Virtuele Acquisitie Assistent

  Krijg hier toegang tot je eigen ChatGPT Acquisitie Assistent die je helpt met al je vragen over acquisitie

  Vraag de VAA op!