LinkedIn profielcheck

 

Uw profiel moet aan bepaalde voorwaarden voldoen als u op LinkedIn beter en vaker gevonden wilt worden door potentiële nieuwe klanten. Vaak is het profiel op LinkedIn niet veel meer dan een soort cv. Alsof je er vooral mee wilt solliciteren. Laat daarom een professionele LinkedIn profielcheck doen om een commercieel profiel te krijgen.

In deze profielcheck kijken we naar de volgende aspecten die belangrijk zijn voor een commercieel aantrekkelijk profiel:

  • Foto (Hoe sta je er op?)
  • Info pagina (Wat zegt het over uw bedrijf, uw diensten, uzelf?)
  • Vaardigheden (Welke vaardigheden staan in uw top 3?)
  • Aanbevelingen (Hoeveel heeft u er gegeven en hoeveel ontvangen?)
  • Andere ‘afwijkende’ zaken die van belang zijn voor een betere vindbaarheid.

Als u uw profiel op deze aspecten wilt laten controleren, krijgt u van mij schriftelijke feedback en advies. Ik geef aan welke aspecten van uw profiel waar en hoe aangepast moeten worden. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw profiel aantrekkelijker wordt om te lezen en dat de zoekmachines u vaker kunnen vinden op die woorden waarop u gevonden wilt worden.

Investering LinkedIn profielcheck

Deze profielcheck kost € 99,- excl. BTW.

Stuur een email met de link van uw profiel naar victor@acquiro.nl met het verzoek de check uit te voeren en u krijgt van mij zsm een reactie erop.

Profiel Optimalisatie

Het is ook mogelijk om een (in-company) training te volgen over het optimaliseren van je LinkedIn profiel. Hier vindt u de link naar deze training

 

Zoeken