LinkedIn profielcheck

Social Selling training LinkedIn

 

Je profiel moet aan bepaalde voorwaarden voldoen als je op LinkedIn beter en vaker gevonden wilt worden door potentiële nieuwe klanten. Vaak is het profiel op LinkedIn niet veel meer dan een soort cv. Alsof je er vooral mee wilt solliciteren. Laat daarom een professionele LinkedIn profielcheck doen om een commercieel profiel te krijgen.

In deze profielcheck kijken we naar de volgende aspecten die belangrijk zijn voor een commercieel aantrekkelijk profiel:

  • Achtergrondfoto (Geeft dit in één oogopslag aan wat je doet?)
  • Profielfoto (Hoe sta je er op?)
  • Info pagina (Wat zegt het over je bedrijf, je diensten, jouzelf?)
  • Vaardigheden (Welke vaardigheden staan in je top 3?)
  • Aanbevelingen (Hoeveel heb je er gegeven en hoeveel ontvangen?)
  • Andere ‘afwijkende’ zaken die van belang zijn voor een betere vindbaarheid.

Je wilt er vooral voor zorgen dat zoekmachines zoals Google, Bing e.d, maar ook de zoekmachine van LinkedIn zelf, je beter en makkelijker kunnen vinden.

Ook al zou men nog nooit van jouw bedrijf, jouw diensten en jouzelf gehoord hebben, dan kun je ervoor zorgen dat je toch vaker (hoog) in de zoekresultaten komt. Je gaat je profiel als het ware SEO-proof maken.

Als je je profiel op deze aspecten wilt laten controleren, krijg je van mij schriftelijke feedback en advies. Ik geef aan welke aspecten van je profiel waar en hoe aangepast moeten worden. Hiermee kun je ervoor zorgen dat je profiel aantrekkelijker wordt om te lezen en dat de zoekmachines je vaker vindt op die woorden waarop je gevonden wilt worden.

In-company training

Als je een in-company training over Social Selling on LinkedIn volgt via mij, dan zit deze service bij de training inbegrepen.

Investering LinkedIn profielcheck

Deze profielcheck kost € 99,- excl. BTW.

Stuur een email met de link van je profiel naar victor@acquiro.nl met het verzoek de check uit te voeren en je krijgt van mij binnen enkele dagen een reactie erop.

Back To Top
Zoeken

Ontdek de Virtuele Acquisitie Assistent

Krijg hier toegang tot je eigen ChatGPT Acquisitie Assistent die je helpt met al je vragen over acquisitie

Vraag de VAA op!