Webinar Social Selling on LinkedIn

Social Selling on LinkedIn is voor de meeste ZZP’ers en salesmensen een zakelijke ‘must’. Uiteraard heb je een LinkedIn-account en tuurlijk heb je daar de nodige zakelijke contacten gemaakt. Maar… mijn ervaring is dat het gebruik van LinkedIn voor veel salesmensen en ZZP’ers vergelijkbaar is met het gebruik van de ouderwetse Rolodex. Ken je die nog…? De  destijds erg bekende kaartenbak uit lang-vervlogen tijden. Je slaat er gegevens in op en als je iemand nodig hebt, kijk je er even in. Je maakt af en toe een nieuwe connectie en daar houdt het vaak mee op. Herkenbaar voor je? Het Webinar Social Selling on LinkedIn is voor jou dé manier om te zorgen voor meer nieuwe klanten. Wil jij daarom ook weten:

  • Hoe je aan je ‘personal brand‘ werkt door je profiel te verbeteren?
  • Hoe jij met de juiste ‘content‘ in beeld komt en blijft bij potentiële nieuwe klanten?
  • Hoe je gericht naar prospects zoekt op LinkedIn?
  • Hoe je prospects het beste benadert op LinkedIn?

Dan is dit je kans…

Webinar Social Selling on LinkedIn

In dit Webinar van 1,5 uur, krijg je antwoorden op al deze vragen (en meer). Ik zal je live laten zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van LinkedIn om nieuwe klanten te werven. Dit Webinar wordt in 2024 driemaal gegeven op de volgende dagen van 15.30 – 17.00 u.:

  • Maandag 29 april
  • Maandag 21 oktober
  • Woensdag 11 december

VRAGEN/INTERACTIE

Tijdens dit Webinar kun je alle vragen die je hebt over LinkedIn direct aan me stellen. Er zal veel interactie zijn tijdens het Webinar, zodat je er vol energie uitgaat.

DOELGROEP Webinar 

Dit Webinar is met name bedoeld voor díe LinkedIn-gebruiker die van zichzelf weet dat-ie nog relatief weinig met LinkedIn doet. Een beperkt aantal 1e graads connecties heeft, bijna nooit iets zelf post op LinkedIn, een ‘mager’ profiel heeft, etc. Je bent bijvoorbeeld ZZP’er in de B2B markt, of salesman/vrouw voor een grotere organisatie of je bent MKB-ondernemer, e.d.

TECHNIEK

Voor dit Webinar ontvang je een link via MS-Teams waar je met je PC, laptop of tablet gebruik van kunt maken. Simpeler kunnen we het niet maken…

Aanmelden Webinar Social Selling on LinkedIn

Via het aanmeldingsformulier op een andere pagina van deze website kun je je voorkeursdata opgeven. De link naar het Webinar krijg je uiterlijk enkele dagen voor aanvang ervan toegestuurd.

PDF van Webinar

Als deelnemer krijg je de slides van het Webinar in PDF-vorm.

Investering

Deelname aan dit Webinar over Social Selling on LinkedIn bedraagt € 125 ex 21% BTW, inclusief handout in PDF na afloop.

Aantal deelnemers

Per Webinar kunnen er maximaal 20 mensen deelnemen, waardoor je prima je vragen kunt stellen.

Back To Top
Zoeken

Ontdek de Virtuele Acquisitie Assistent

Krijg hier toegang tot je eigen ChatGPT Acquisitie Assistent die je helpt met al je vragen over acquisitie

Vraag de VAA op!